schoolreizen
home
contact
voorstellingen
taskforce
feesten
workshops
actueel

TASKFORCE :

Na 16 jaar is de Musical Club vervangen door TASKFORCE

TASKFORCE staat voor Theater en Artistieke Scholing Kaleidoscoop en Force voor de kracht waarmee wij samen staan.

TASKFORCE is een vernieuwde, dynamischere vorm van theaterlessen. Centraal staat de theatergroep die per schooljaar onderling bepaalt, waar en wat ze willen uitvoeren. Dat kunnen verschillende voorstellingen zijn per leeftijdsgroep of samenwerkingsprojecten.

Daarnaast zijn er gedurende het jaar workshops die de leden van de theatergroep kunnen volgen om alle kanten van het theater vak te leren kennen en te trainen. Deze workshops zijn ook toegankelijk voor ge´nteresseerden van buitenaf. Elke workshop kan apart gevolgd worden. De workshops worden elk afgesloten met een kleine presentatie.

Om mee te doen met de grote voorstellingen in de theatergroep is het verplicht om meerdere workshops te volgen. Alleen spelers die al jaren ervaring hebben bij Kaleidoscoop krijgen hier vrijstelling van.

Alle workshops zullen op vrijdag middag en avond plaatsvinden. Er zullen 3 groepen trainen: kids, jongeren en volwassenen.

Er wordt binnenkort een programma samengesteld waarin alle workshops zijn aangegeven. Op vrijdag 29 september is er een feestelijke opening van de nieuwe TASKFORCE in de theaterzaal te Oene.

In Oktober 2017 gaat TASKFORCE van start.